Рекламна Агенция-КомАрт -Бургас

  Услуги / Гравир

  Изработка на табели:
   
    - указателни и фирмени табели;
   
    - номера на стаи;
   
    - табелки за врати и пощенски кутии;
   
    - информационни табелки;
   
  Гравиране на сувенири;
   
  Гравиране на кожени изделия
   
  Гравиране на дърво (кутии за подаръци, кутии за вино, корици за менюта, салфетници и др.)
   
  Фирмени значки и баджове, медальони за домашни любимци
   
  Гравиране на плакети, награди и лични подаръци
   
  Изработка на архитектурни и хоби модели
   
  Изработка на прототипи и шаблони
   
  Декоративни орнаменти


  Последни проекти