Рекламна Агенция-КомАрт -Бургас

  За нас

  Основната цел на всеки бизнес сектор е да продава продукта си. Но как да стане това, когато пазарът е пренаситен със стоки и услуги? Как клиентите да забележат и предпочетат точно Вас?

  На помощ идва рекламата! А добрата реклама сама по себе си осигурява конкурентно предимство.

  Има една стара мъдрост, която започва така: „По дрехите посрещат..." Така е и в бизнеса. Първото впечатление на клиентите Ви се формира на база визия и представяне на дейността Ви. Това са първите 5 минути, след това е добре да имате какво да им предложите. Е, ние смеем да твърдим, че можем да създадем визията, лицето на вашия бизнес и то да е достатъчно атрактивно, за да бъдете забелязани навсякаде и от всички!

  Ние предлагаме разработване на рекламни концепции по индивидуални проекти, съобразени със специфичните изисквания на всеки отделен клиент.

  Кои сме ние?
  Рекламна агенция „Ком Арт“ - млад и амбициозен екип, пълен с енергия и свежи идеи. Разполагаме с богата материално-техническа база и работим с доказани лидери в бранша. Рекламна агенция „Ком Арт“ се развива в няколко посоки на рекламния пазар:

  Сувенирна реклама - сито и тампон печат, гравиране и нестандартни решения:
  химикали, луксозни пишещи средства, кутии и пишещи средства, бележници, календари, ключодържатели, запалки и пепелници, часовници, визитници и чанти, VIP комплекти, и специални подаръци, сувенири за свободното време и изобщо всичко което може да остави дълготрайни приятни спомени от Вашата фирма в клиентите и персонала Ви!

  Надписи върху текстил - знамена, шапки, тениски, работно облекло и др.

  Лазерно рязане и гравиране- широк спектър на приложение. Използва се както в областта на рекламата, така и в редица други отрасли. Гравираме върху пласмаса, дърво, стъкло, мрамор, керамика, корк, гума, ламинирани плоскости и др. материали.

  Печатна реклама - малки и големи тиражи
  менюта, календари по индивидуални проекти, дипляни, листовки и флаери, фирмени каталози, изработка на рекламни плакати, картички, покани, обложки. Фирмена идентификация - папки, бланки, пликове, визитни картички и др.

  Външна реклама
  В забързаното ежедневие външната реклама дава уникалната възможност да въздейства върху потребителите директно и по всяко време.

  Рекламно-информационни табели: стандартни или по индивидуален проект светещи касети, обемни букви, обемни елементи. Метални конзолни табели за стена или стълб, табели със стойка - светещи и несветещи, информационни табла надписи, знаци и др. от PVC фолио: монтиране върху табели, витрини, брандиране автопарк.

  Широкоформатен печат
  Рекламни изображения с големи размери върху специална хартия, винил, самозалепващо фолио, банер, плат и др.

  Графичен дизайн
  Фирмен знак, лого, индивидуални проекти за всеки специфичен случай.
  Няма да Ви говорим за нашите успехи, просто разгледайте нашето портфолио, а ние ще сме доволни, ако успеем заедно.

  Последни проекти